jueves, 19 de mayo de 2011

"Cuiners on Tour"




Me hace muchísima ilusión presentaros el último proyecto en el que he estado trabajando estos dias, es una "vieja" idea que tenia yo en la cabeza desde hace tiempo y que ahora por fin la hemos tirado "palante" se trata de acercaros hasta Tarragona buenos cocineros para que cocinen sus platos en AQ para despues desplazarnos nosotros hasta sus restaurantes para presentar nuestra cocina. Todas las cenas a un precio cerrado de 50€+ iva todo incluido. Os paso la informacion de una forma más detallada:


4 dels xefs nominats enguany com a millor Cuiner de l’any, organitzen “Cuiners on tour”, una proposta que ofereix la possibilitat de tastar la cuina d’aquests 4 restaurants sense la necessitat d’agafar el cotxe amb la colaboració del Fórum Gastronomic de Girona.
Durant els mesos de juny, juliol i setembre els xefs Dani Lechuga (Cuiner de l’any) del restaurant Caldeni de Barcelona, Victor Quintillà del restaurant Lluerna de Sta Coloma de Gramanet, Quim Casellas del restaurant Casamar de Llafranc i Ana Ruiz del restaurant AQ de Tarragona, visitaran la resta dels restaurants per oferir la seva cuina més representativa a través d’un menú degustació amb un preu de 50 euros + IVA (aigua, vi i café inclòs).
Els menús es realitzaran a les 21 de la nit i les dates escollides són les següents:



1ª sortida JUNY
El 7 de juny Casamar cuinarà a Caldeni
El 9 de juny Lluerna cuinarà a AQ
El 16 de juny AQ cuinarà a Lluerna
El 16 de juny Caldeni cuinarà a Casamar

2ª sortida JULIOL
El 12 de juliol AQ cuinarà a Caldeni
El 14 de juliol Lluerna cuinarà a Casamar
El 19 de juliol Casama cuinarà a Lluerna
El 21 de juliol Caldeni cuinarà AQ

3ª sortida SETEMBRE
El 8 de setembre AQ cuinarà a Casamar
El 8 de setembre Caldeni cuinarà a Lluerna
El 13 de setembre Casamar cuinarà a AQ
El 13 de setembre Lluerna cuinarà a Caldeni.


Les persones de contacte i els telèfons de cada restaurant són:

Ana Ruiz del restaurant AQ (977 21 59 54), C/les coques 7 Tarragona aq@aq-restaurant.com ; http://www.aq-restaurant.com/


Dani Lechuga del restaurant Caldeni ( 93 232 58 11 ), C/Valencia 452 Barcelona info@caldeni.com; http://www.caldeni.com/


Victor Quintillà del restaurant Lluerna (93 391 08 20 ), C/ Rafael Casanova 31 Santa Coloma de Gramanet reserves@lluernarestaurant.com; http://www.lluernarestaurant.com/


Quim Casellas del restaurant Casamar (972 300 104) C/ Del Nero, 3 - Llafranc - Girona - info@hotelcasamar.net ; www.hotelcasamar.net


Menu AQ:
Falso ravioli de gamba de Tarragona al ajillo
Crema de foie con maracuyá, cítricos y jengibre
Morrillo de atún Balfegó en escabeche
Coulant de pulpo con patata, huevo y butifarra
Calamar relleno de morcilla con jugo de asado y cresta de gallo
Steack tartare con berenjena y foie
Maracuyá, yogurt y melón
Brownie con helado de caramelo y chocolate

Menú Caldeni:
Bombón de sardina marinada con pan con tomate
Tatin de foie-gras al PX
Ravioli de rabo de buey, ratatouille y gamba roja
Vieira asada con patata gratén y butifarra del perol
Nuestro steak tartare
Solomillo de Angus al café de París
Drácula (fresa, cola, vainilla)
Sablé de chocolate, avellanas y helado de hierba luisa


Menú Lluerna:
Mojito
Musclos de roca i codium
Ou ecològic, escalivada i sardina fumada
Lletos cruixents de vedella amb sepiones
Ventresca de tonyina Balfegó amb alberginia al miso i verdures
Peix de platja, patata a la forquilla al jabugo i mongeta tendra eco.
Polarda castrada dels casals en dos coccions.
Júlia (lichis, xocolata blanca,roses)
Torrada de Santa Teresa crema de café i gelat de cacau


Menú Casamar:
Tàrtar de pagre amb caviar d´oli d´oliva
Ravioli de Foie-meló
Verat del Mediterrani amb microamanida i oli d´escabetx
Nécora amb verdures i safrà de Jiloca
Caneló tebi de porro i escamarlans
"Catxuflino" empordanès
Sopa de xocolata blanca amb escuma de pera i iogurt
Borratxo de ratfafía i granisat de cafè

No hay comentarios: